Δευτέρα, 26 Φεβ.
14oC Αθήνα

Μαριάννα Τουμασάτου: Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες, θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω

Μαριάννα Τουμασάτου: Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες, θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω
Φωτογραφία αρχείου NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

«Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πηγαίνει σε πορείες», λέει η Μαριάννα Τουμασάτου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός μίλησε για τις συγκρούσεις, τις πορείες διαμαρτυρίας και την οικογενειακή ζωή με τον Αλέξανδρο Σταύρου.

«Έχω έρθει σε σύγκρουση στη δουλειά και ήμουν ανυποχώρητη, άλλα ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς μία σύγκρουση έχει να κάνει και με τον τρόπο του άλλου. Αν κάποιος σε μία σύγκρουση κάνει το “κριάρι” θα κάνω πίσω, αλλά την τρίτη φορά θα γίνω κι εγώ “ταύρος”», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Για την κόρη της αλλά και τους αγώνες για το δίκαιο, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε: «Στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν όπου γάμος και χαρά “η μπιρμπίλω πρώτη”.

Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της με ευγένεια. Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω.

Δεν ισχύει ότι τα παιδιά μας γίνονται αντίγραφο μας. Θα κρατήσουν από εμάς ό,τι θέλουν. Μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει κόμμα στο σπίτι και εγώ φαίνομαι η πιο αυστηρή. Ο δεσμός της μητέρας με τα παιδιά είναι αδιάρρηκτος. Δεν διαφωνούμε ποτέ μπροστά στην κόρη μας με τον Αλέξανδρο Σταύρου, κρατάμε κοινή γραμμή σε αυτά που λέμε».

  

Κλείνοντας, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε «μπάτε σκύλοι αλέστε». Μου ακούγεται μία χαρά ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Είναι ανοησίες ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ομοφυλόφιλα. Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη, γερή και ας γίνει ό,τι θέλει. Δεν έχω πει ποτέ στην κόρη μου «τι έκανα για να σε μεγαλώσω», δεν κρεμάστηκα από τον πολυέλαιο».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις