Lifestyle

Μαρίνα Σταυράκη για την σύντροφο του Γιώργου Πατούλη: «Ξέρω ότι ήταν γραμματέας του στην περιφέρεια και είχε νυχάδικο»

«Ο Αλέξανδρος έμαθε από τρίτο πρόσωπο ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει πατέρας», αποκάλυψε η Μαρίνα Σταυράκη για τον Γιώργο Πατούλη.

Για την εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του πρώην συζύγου της, Γιώργου Πατούλη αλλά και τη διαχείριση προς το παιδί τους ρωτήθηκε η Μαρίνα Σταυράκη όταν τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Ελισάβετ Οικονόμου.

«Είναι μία αναπάντεχη, ανατρεπτική διαδικασία. Εγώ έχω ευχηθεί καλά γεννητούρια και καλή δύναμη. Ήταν επιλογή του, αν και ήταν λίγο αιφνίδιο για όλους, κυρίως για τον Αλέξανδρο, γιατί εγώ έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και έχω προχωρήσει τη ζωή μου», τόνισε αρχικά η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη.

«Σίγουρα η ζωή προχωράει, ο Αλέξανδρος πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε επίπεδο σπουδών αλλά και την διασφάλιση στη ζωή του. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, τον στήριξα, γιατί ήταν κάτι ανατρεπτικό.

Οποιαδήποτε αλλαγή ενός νέου παιδιού μέσα στην οικογένεια θέλει πάντα προετοιμασία. Το λένε όλοι οι ψυχολόγοι. Πόσο μάλλον όταν είναι από άλλη οικογένεια», πρόσθεσε η Μαρίνα Σταυράκη

«Ο Αλέξανδρος έμαθε από τρίτο πρόσωπο ότι ο πατέρας του θα ξαναγίνει πατέρας και εκείνος του το επιβεβαίωσε. Εγώ δεν έχω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου. Ξέρω ότι η νυν σύντροφός του ήταν γραμματέας του στην περιφέρεια και ότι είχε ένα νυχάδικο», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου