Lifestyle

Μάριος Ψιμόπουλος: «Δεν θα κάνω την χάρη σε κανέναν να σταματήσει αυτό που νιώθω μέσα μου και είναι η φύση μου»

«Υπήρχαν στιγμές που είπα πως είναι πάρα πολύ σκληρό όλο αυτό», παραδέχτηκε ακόμα

Για την σκληρή πλευρά που έχει συναντήσει μέχρι σήμερα στον καλλιτεχνικό χώρο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μάριος Ψιμόπουλος όταν βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Καλύτερα αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα στο Action 24.

«Είναι ένας άγριος χώρος. Υπήρχαν στιγμές που είπα πως είναι πάρα πολύ σκληρό όλο αυτό. Σκληρό από την άποψη ότι νιώθεις να αδικείσαι πολλές φορές και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το δεχτεί ο οργανισμός μου τόσο εύκολα», παραδέχθηκε, αρχικά, ο μουσικός παραγωγός.

«Από την άλλη, όμως, δεν θα κάνω την χάρη σε κανέναν να μου σταματήσει αυτό που νιώθω μέσα μου και είναι η φύση μου, το να φτιάχνω δηλαδή μουσική. Και λέω πως εγώ θα συνεχίσω να φτιάχνω μουσική, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον είτε με όποιον είναι δίπλα μου και αισθάνεται αυτά που αισθάνομαι», πρόσθεσε.

«Τα μέσα σήμερα υπάρχουν αλλά το πως φτάνει στον κόσμο κάτι νομίζω πως είναι μια μηχανή πολλά γρανάζια και όλοι είναι χρήσιμοι σ’ αυτό. Ακόμα και γω που γράφω τα τραγούδια, δεν λέω “α, το δικό μου τραγούδι είναι που έκανε την επιτυχία”. Όχι, είναι το δικό μου τραγούδι μαζί με τους στίχους του συνεργάτη μου και την εταιρεία που το έτρεξε καθώς και του τραγουδιστή που το μεταφέρει στον κόσμο», συμπλήρωσε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα