Lifestyle

Με κλαρίνα η κηδεία του Ανδρέα Τσαούση

Κηδεύτηκε σήμερα (31.08.2021) ο μεγάλος ερμηνευτής της παραδοσιακής μουσικής, Ανδρέας Τσαούσης, στη γενέτειρα του, την Λιλαία. 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία. Από τα ηχεία στον προαύλιο χώρο ακούγονταν μερικά από τα πιο γνωστά του τραγούδια, ενώ στη συνέχεια εν μέσω χειροκροτημάτων και συνοδεία πολλών γνωστών μουσικών με το κλαρίνο τους (Μάγκας, Κοτρώτσος, Καραΐσκος κ.α.), οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου