Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Μέριλ Στριπ: Αγνώριστη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από πολλούς μήνες

Μέριλ Στριπ: Αγνώριστη στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από πολλούς μήνες

Η Μέριλ Στριπ προσπάθησε να κάνει μια ινκόγκνιτο βόλτα στη Νέα Υόρκη, κάτω από τα μάτια των παπαράτσι, όμως ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» καμουφλαρισμένη να περπατάει στους δρόμους της μητρόπολης των ΗΠΑ.

Με τα μαλλιά της πιασμένα κάτω από ένα μπεζ καπέλο και φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου και μια μακριά καπαρντίνα, η Μέριλ Στριπ βγήκε για βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, κάνοντας την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά από αρκετούς μήνες.

Η τελευταία φορά που η Μέριλ Στριπ εμφανίστηκε δημόσια ήταν στην πρώτη τελετή απονομής των βραβείων Άλμπι, που διοργάνωσε το ίδρυμα του Τζόρτζ Κλούνεϊ και της συζύγου του Αμάλ, το Clooney Foundation For Justice, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης.

Η 73χρονη οσκαρική ηθοποιός συμπλήρωσε το λουκ της με χειμωνιάτικες κεραμιδί μπότες και μια μαύρη τσάντα, ενώ κρατούσε το κινητό της στο χέρι της, όσο έκανε τη βόλτα της. Είναι, επίσης, η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τα νέα ότι η 36χρονη κόρη της, Γκρέις Γκάνερ, περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον 47χρονο σύζυγό της, Μαρκ Ρόνσον.

Βίντεο από την εμφάνισή της στα βραβεία του ιδρύματος του Τζορτζ Κλούνει:

Η Μέριλ Στριπ βρέθηκε στην τελετή απονομής μαζί με την κόρη της και τον σύζυγό της, όπου φαίνεται η κοιλίτσα της 36χρονης εγκύου, μέσα από το φόρεμά της.

Με πληροφορίες από DailyMail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις