Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μία νύχτα στην αγαπημένη παμπ του Ted Lasso μέσω Airbnb

Μία νύχτα στην αγαπημένη παμπ του Ted Lasso μέσω Airbnb

Η πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb γιορτάζει την επερχόμενη τρίτη σεζόν της σειράς «Ted Lasso» δίνοντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να περάσουν μια νύχτα στην αγαπημένη παμπ του προπονητή της ομάδας AFC Richmond, The Crown & Anchor.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ιστορική, συνοικιακή παμπ – γνωστή ως The Prince’s Head στην πραγματική ζωή – και να δώσουν στην ιδιοκτήτρια της παμπ Μέι, την οποία υποδύεται η Ανέτ Μπαντλαντ, ένα βράδυ ελεύθερη από τα καθήκοντά της.

Έως και τέσσερις επισκέπτες μπορούν να μείνουν στην παμπ στις 23, 24 και 25 Οκτωβρίου για 11 αγγλικές λίρες τη βραδιά, όπου μπορούν να απολαύσουν φαγητό παμπ συζητώντας για τις αγαπημένες τους στιγμές από τη σειρά, να επευφημήσουν την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του Ρίτσμοντ, ενώ είναι ντυμένοι με τα χρώματα της AFC Richmond.

Μπορούν ακόμη να παίξουν βελάκια, φλιπεράκι ή ένα γύρο σκάκι στο αγαπημένο τραπέζι του Τεντ Λάσο, να αναδείξουν τις ικανότητές τους στο καραόκε και να δοκιμάσουν μπισκότα με αγγλικό τσάι.

«Η Crown & Anchor είναι ένα ζωτικό μέρος για την AFC Richmond – είναι εκεί όπου φίλοι, συνάδελφοι και συμπαίκτες συγκεντρώνονται για να γιορτάσουν τους θριάμβους ή να αντιμετωπίσουν την αγωνία του υποβιβασμού» είπε η ιδιοκτήτρια της παμπ.

«Γι’ αυτό είμαι στην ευχάριστη θέση να δεχθώ καλεσμένους (και να διασκεδάσω!). Ώρα να δώσουμε σε άλλους την ευκαιρία να βιώσουν την ίδια συντροφικότητα και την ίδια αίσθηση κοινότητας που εμπνέει ο προπονητής Λάσο» σημείωσε.

Οι ενδιαφερόμενοι θαυμαστές μπορούν να ζητήσουν να κάνουν κράτηση για τη διαμονή από τις 21 Μαρτίου μέσω του ιστότοπου της Airbnb. Η τρίτη σεζόν της σειράς «Ted Lasso» θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου στο Apple TV+.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις