Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: Ξεσπά για τις αποφάσεις των δικαστηρίων – «Τώρα είναι μόδα το #metoo τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης»

Έξι χρόνια από το μοιραίο ατύχημα του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη εξακολουθεί να θυμάται το τραγικό περιστατικό. Παράλληλα, τα αρνητικά σχόλια που δέχεται δεν έχουν τελειωμό.

Με αφορμή την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, η Μίνα Αρναούτη έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση, σχετικά με τα σχόλια που δέχεται για το περιστατικό με τον Παντελή Παντελίδη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο story της:

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν, είσαι κρίμα και αδικημένη. Ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιεις όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δεν φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα και αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο! Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής, όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το #metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ ένα θα πω. Με τη δικαιοσύνη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τέιλορ Σουίφτ χάρισε 197 εκατομμύρια δολάρια στους συνεργάτες της: Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις τους το ανακοίνωσε
Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την παράδοση, δίνοντας 55 εκατομμύρια δολάρια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική τον Αύγουστο του 2023
Τέιλορ Σουίφτ
18
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έπρεπε και ήθελα να πω κάτι θα το είχα κάνει»
«Επειδή με ρώτησες και με κλειστή την κάμερα, για κάποια πράγματα που υπάρχουν τώρα στην επικαιρότητα, εγώ θα έλεγα να μην ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα, με follow και unfollow», τόνισε ακόμα η ηθοποιός
Έλενα Χριστοπούλου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου