Lifestyle

Μιχάλης Ρέππας: «Με τον Θανάση δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ την πολιτική ορθότητα όταν γράφουμε»

«Δεν θέλω να βλέπω τις Τρεις Χάριτες, στεναχωριέμαι που έχω γεράσει», είπε ο Μιχάλης Ρέππας

Ο Μιχάλης Ρέππας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» σήμερα, Κυριακή (26/10/2025), και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Μουστάκη.

Ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης , Μιχάλης Ρέππας, απάντησε στη συνέντευξη για την πολιτική ορθότητα, την τηλεόραση, τα κανάλια, αλλά και τις Τρεις Χάριτες.

«Με τον Θανάση δεν έχουμε σκεφτεί ποτέ την πολιτική ορθότητα όταν γράφουμε. Πάντα βέβαια είχαμε την έννοια να μην προσβάλλουμε άτομα ή ομάδες. Δεν ξέρω αν θέλει το γέλιο ο τηλεθεατής. Όταν κάναμε εμείς καριέρα στην κωμωδία, ήμασταν περιζήτητοι. Τώρα δεν νιώθω καμία μεγάλη ζήτηση από τα κανάλια.

Ο κόσμος επιβάλλει το τι θέλει να βλέπει, τα κανάλια κυνηγάνε τον θεατή. Στις διευθύνσεις των καναλιών είναι κάποιοι άνθρωποι πανικόβλητοι πάνω σε ηλεκτρικές καρέκλες με τεράστιο άγχος και πρέπει να παίρνουν αποφάσεις», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Ο Μιχάλης Ρέππας παραδέχτηκε αργότερα: «Ότι είμαστε εγώ και ο Θανάσης σήμερα, το οφείλουμε στις Τρεις Χάριτες. Δεν θέλω να βλέπω τις Τρεις Χάριτες, στεναχωριέμαι που έχω γεράσει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα