Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μύκονος: Βασίλης Μιχαήλ και Χριστίνα Βακάκη ακύρωσαν τη βάφτιση της κόρης τους με σόου του Σάκη Ρουβά

Μύκονος: Βασίλης Μιχαήλ και Χριστίνα Βακάκη ακύρωσαν τη βάφτιση της κόρης τους με σόου του Σάκη Ρουβά

Τη χλιδάτη βάφτιση της κόρης τους στη Μύκονο με τραγουδιστή τον Σάκη Ρουβά ακύρωσαν ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το προγραμματισμένο μεγάλο πάρτι για τη βάφτιση του παιδιού του Βασίλη Μιχαήλ και της Χριστίνας Βακάκη, αυτό το Σάββατο, 3 Ιουνίου στη Μύκονο ακυρώθηκε. Στο πάρτι του εφοπλιστή και της κόρης του Mr Jumbo, θα τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 1η Ιουνίου, μπουλντόζες κατεδαφίζουν τμήματα των παράνομων κατασκευών του γνωστού beach bar στην Ψαρού της Μυκόνου, παρουσία αστυνομικών για λόγους ασφαλείας.

Πηγές από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναφέρουν ότι εστάλη έγγραφο στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, προκειμένου από την κατεδάφιση να εξαιρεθούν, προς το παρόν, τα δύο βασικά κτήρια 520 τ.μ. και 39 τ.μ., στα οποία οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος είχαν εντοπίσει παρανομίες.

Σήμερα, στο γνωστό beach bar βλέπουμε ό,τι απέμεινε μετά την κατεδάφιση. Ένας σωρός από μπάζα που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα απομακρυνθούν.

Την περασμένη εβδομάδα οι ιδιοκτήτες μπιτς μπαρ στην παραλία του Πανόρμου κατεδάφισαν μόνοι τους αυθαίρετες κατασκευές τους Νωρίτερα, το Εφετείο Σύρου είχε αποσύρει το αίτημα τους για αναστολή της απόφασης σφράγισης της επιχείρησής τους.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου:

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις