Lifestyle

Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της Β. Καγιά!

Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτήματος από τον γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη!

Η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη στις 10-10-2010, μια σημαδιακή ημερομηνία για την ίδια αφού το 10 είναι ο τυχερός της αριθμός. Ωστόσο ο γάμος της ήθελε να είναι διακριτικός και να μην τραβήξει την προσοχή των μέσων και φρόντισε να γίνει στο κτήμα του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ωστόσο το TLIFE βρέθηκε στο κτήμα στο Λαγονήσι για να σου μεταδώσει τις πρώτες εικόνες και σήμερα σου παρουσιάζει νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα