Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Νιώθεις άσχημα που είσαι κοντός; 99 διάσημοι άντρες σου αποδεικνύουν πως δεν πρέπει!

Τομ Κρουζ

Έχετε πιθανόν ακούσει για μελέτες που αποδεικνύουν ότι οι κοντοί άντρες βγαζουν λιγότερα χρήματα και δεν είναι τόσο ελκυστικοί στις γυναίκες σε σχέση με τους ψηλότερους ομόλογους τους, αυτό ωστόσο που εχουμε να πούμε είναι ότι παρ’όλο που τα μίντια λατρεύουν να διαδίδουν αυτά τα “γεγονότα”, πολλά από αυτά δεν είναι καν αλήθεια.

Υπάρχουν πολλοί άντρες που νιώθουν μειονεκτικά με το ύψος τους, θα πρέπει ωστόσο να χωνέψουν ότι δεν πρόκειται να ψηλώσουν και φυσικά να μην νοιάζονται για τα πικρόχολα σχόλια που ακούνε κατά καιρούς όσον αφορά τους κοντούς άντρες.

Προφανώς δεν σας λέμε ότι μπορείτε ξαφνικά να γυρίσετε έναν διακόπτη και να πάψει να σας ενοχλεί το ύψος σας, δεδομένου ότι είναι μια τεράστια πηγή ανασφάλειας τόσο για άντρες, όσο και για γυναίκες, θα πρέπει ωστόσο να μην επηρεάζει σημαντικά την ζωή σας και να σας πηγαίνει πίσω.

Σας παρουσιάζουμε μερικούς άντρες που κατάφεραν σπουδαία πράγματα, παρόλο που το ύψος τους ήταν μικρότερο από αυτό του Μ.Ο.. Μερικοί από τους άντρες της λίστας πέτυχαν καταπληκτικά πράγματα πριν πεθάνουν, ενώ άλλοι εξακολουθούν να κάνουν φοβερά πράγματα στη ζωή τους.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις