Lifestyle

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Λίγες μέρες μετά το γάμο του αλλά και το θάνατο και την κηδεία της μητέρας του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα γυρίσματα της σειράς «Η γη της ελιάς».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στη Σκιάθο, όπου έγινε η κηδεία της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή μόλις μια μέρα μετά ο γάμο του γιου της.

Εξαιτίας της απώλειάς του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απουσίαζε από τα γυρίσματα της σειράς του MEGA, όπου συμμετέχει και φέτος.

Σήμερα (04.10.2023), όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε ξανά στα γυρίσματα της σειράς. Στο πλευρό του ήταν και ο κουμπάρος του και γνωστός δικηγόρος, Αναστάσιος Ντούγκας.

Ο «Ντάνος» ανέβασε και μια φωτογραφία στα stories του, στην οποία φαίνεται μια κάμερα.

githselias aggelopoulos

Ο νικητής του Survivor tagαρε πάνω στη φωτογραφία τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου