Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Πάνος Κιάμος «εγκαινίασε» την πρώτη covid free πίστα

Ο Πάνος Κιάμος «εγκαινίασε» την πρώτη covid free πίστα

Το πρώτο κέντρο διασκέδασης που θα λειτουργεί μόνο για εμβολιασμένους είναι το Ποσειδώνιο. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος θα τραγουδά φέτος το καλοκαίρι στο γνωστό κέντρο της παραλιακής.

Με ένα σύντομο βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook, ο Πάνος Κιάμος ανακοίνωσε ότι από τις 16 Ιουλίου το Ποσειδώνιο θα γίνει το πρώτο covid free κέντρο.

«Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου το Ποσειδώνιο να αποτελέσει το πρώτο αμιγές covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο οι μάσκες πέφτουν», λέει στο βίντεο ο Πάνος Κιάμος.

 

Τα νέα μέτρα στην εστίαση και την ψυχαγωγία θα ισχύσουν από τις 15 Ιουλίου, όταν θα δημιουργηθούν χώροι αμιγώς για εμβολιασμένους και μεικτοί. Σε όσες επιχειρήσεις λειτουργήσουν ως covid free, οι πελάτες θα μπορούν να είναι και όρθιοι και να χορεύουν σύμφωνα με τις διευκρινήσεις που δόθηκαν από κυβερνητικές πηγές.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις