Lifestyle

O πρίγκηπας Νικόλαος ανακοινώνει το γάμο του!

Την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου...

… ο πρίγκηπας Νικόλαος και η αρραβωνιάστικιά του Τατιάνα Μπλάτνικ θα συναντήσουν τα μέλη των ξένων και ελληνικών ΜΜΕ στις 12.00 μεσημέρι στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

Το δημοφιλές ζευγάρι έχει αποφασίσει να δεχτεί ερωτήσεις δημοσιογράφων και θα απαντήσει λεπτομερώς πού, πώς και πότε θα γίνει ο γάμος!

Αυτό ήταν μια έκπληξη από την πλευρά του ζευγαριού που δεν περιμέναμε. Σίγουρα πρόκειται να είναι ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σίμπιλ Ζάγκαρς: Η γυναίκα πίσω από τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ – «Θεέ μου, δεν ξέρω καμία από τις ταινίες του»
Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, που πέθανε στις 16 Σεπτεμβρίου, ήταν πανρεμένος με την Σίμπιλ Ζάγκαρς για 16 χρόνια - «Ένα πολύ ξεχωριστό άτομο» την είχε χαρακτηρίσει ο ηθοποιός
Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ με τη σύζυγό του, Σίμπιλ Ζάγκαρς