Σάββατο, 25 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο Σάκης Κατσούλης υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής

Ο Σάκης Κατσούλης υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής

Στον πολιτικό στίβο αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ο Σάκης Κατσούλης, καθώς θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Σάκης Κατσούλης δυο φορές νικητής του Survivor, επιχειρηματίας και πρώην αθλητής θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό Τομέα, με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική». 

Ο Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, τον καλωσόρισε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή στην παράταξη, ανθρώπων νέων και ενεργών, που θέλουν να δουν τον τόπο τους να εξελίσσεται και να αλλάζει προς το καλύτερο.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Νέας Αρχής έναν δραστήριο και εργατικό υποψήφιο που διαθέτει ισχυρή θέληση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον τόπο και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Καλωσορίζω και πάλι τον Σάκη Κατσούλη στην Παράταξη τα Νέας Αρχής και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Αττική, πρότυπο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

Ο Σάκης Κατσούλης, έχει τελειώσει το τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (π. ΤΕΙ Αθηνών) και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, για 13 χρόνια από τη θέση του τερματοφύλακα, σε μεγάλες ελληνικές ομάδες. Το ανήσυχο πνεύμα του τον οδήγησε στην επαγγελματική του εξέλιξη, μέσα από τον κόσμο του επιχειρείν, όπου δραστηριοποιείται έως και σήμερα. Αναδείχθηκε νικητής στο φετινό Survivor, αλλά και το 2021.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις