Lifestyle

Οι πρώτες διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου ως single! Πώς θα περάσει το καλοκαίρι της η παρουσιάστρια;

Οι πρώτες διακοπές της Σίσσυς Χρηστίδου ως single μαμά. Τα ταξίδια στην Ελλάδα και οι μέρες που θα περάσει μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Τις διακοπές της ξεκίνησε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι της ως single, μετά από εννιάμισι χρόνια έγγαμου βίου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται ευδιάθετη και έτοιμη να χαλαρώσει ύστερα από μια δύσκολη σεζόν, ενώ σκοπεύει να ταξιδέψει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Νικούλι για τον ρατσισμό που δέχτηκε μικρός: «Βλέπεις πώς μπορείς να αντέξεις αλλιώς αυτό μπορεί να σε πάρει από κάτω»
«Νομίζω ότι όλα τα παιδιά, ξέρεις, αντιμετωπίζουν αυτό το πράγμα. Δηλαδή και στο σχολείο, ανεξάρτητα αν είναι το θέμα η καταγωγή ή αν είναι κάποια κιλά ή το πώς είναι φυσιογνωμικά», είπε εκείνος
Ο Κώστας Νικούλι