Lifestyle

Π. Λαγούτης: Eτοιμάζει εμφάνιση – έκπληξη στο Κολωνάκι!

Ξαναρχίζουν οι βραδιές παραμυθιού σε γνωστό στέκι της Αθήνας...

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι celebrities της ελληνικής showbiz ετοιμάζονται να ξεδιπλώσουν τον παιδικό τους χαρακτήρα και να αφηγηθούν τα παραμύθια τους.
 
Οι βραδιές παραμυθιού επιστρέφουν δυναμικά στο restaurant Altamira στο Κολωνάκι με τον Πέτρο Λαγούτη να κάνει την αρχή και να ακολουθούν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την μπάντα της, αλλά και η Κατερίνα Παπουτσάκη.
 
Τα βράδια της Τετάρτης αλλάζουν και αποκτούν μια μαγεία και παιδική αθωότητα. Αυτήν την Τετάρτη στο Altamira θα βρεθεί ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης και ο mentalist / illussionist Kary Novel, που θα παρουσιάσουν το δικό τους παραμύθι: “Σαλαντίν και η χώρα της μελαγχολίας”.
 
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα