Lifestyle

Π. Βλαντή- Δ. Κατρανίδης: Είναι ζευγάρι!

Μαζί στη σκηνή μαζί και στην ζωή!

 

Η Παναγιώτα Βλαντή πέρασε μια δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό της με τον επί χρόνια σύντροφό της, Νίκο Ράπτη. Τώρα, όμως, μπορεί και χαμογελά ξανά καθώς πληροφορίες της Real News την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Δάνη Κατρανίδη. Οι δυο τους μάλιστα συμπρωταγωνιστούν και στην θεατρική παράσταση Σκηνές από ένα γάμο που έτσι κι αλλιώς στάθηκε η αφορμή που ήρθαν πιο κοντά. 

Η περίοδος που συναντήθηκαν και οι δύο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς τόσο η Παναγιώτα Βλαντή όσο και ο Δάνης Κατρανίδης είχαν βγει μόλις από μια σχέση.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Εμφάνιση – έκπληξη του Χάρι και της Μέγκαν στο ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια της Disneyland
Στο τρέιλερ, ο πρίγκιπας Χάρι λέει ότι το Space Mountain ήταν «ένα από τα αγαπημένα του» και η Μέγκαν παρεμβαίνει και αναφέρει ότι «εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα σου παιχνίδια»
Μέγκαν Μαρκλ, Χάρι