Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάνος Δημάκης – The Chase: Το «Γεράκι», τα 200.000 ευρώ σε τηλεπαιχνίδια και οι αδυναμίες του

Πάνος Δημάκης – The Chase: Το «Γεράκι», τα 200.000 ευρώ σε τηλεπαιχνίδια και οι αδυναμίες του

Ο Πάνος Δημάκης, το «Γεράκι» του τηλεπαιχνιδιού του MEGA, «The Chase», κάθισε στο σαλόνι του «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την ζωή του αλλά και για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ο Chaser, Πάνος Γεράκης, μίλησε για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA που έχει ενθουσιάσει το κοινό!

«Χαίρομαι που έχουμε μπει στα σπίτια σας, που δίνουμε γνώσεις στον κόσμο και σας διασκεδάζουμε. Η επιτυχία του «The Chase» αντικατοπτρίζεται και από την διάθεση του κόσμου, και αποτελεί μία διαφορετική πρόταση.

Παίρνω πάρα πολλά σχόλια, πάρα πολλή αγάπη, δεν περίμενα ούτε εγώ, ούτε οι άλλοι Chasers ότι θα ήταν έτσι, και το καταλαβαίνω, γιατί και εγώ ως παλιός παίκτης – έχω πάει σε πάρα πολλά τηλεπαιχνίδια από τότε που ήμουν πιο μικρός – βλέπω ότι υπάρχει τεράστια διαφορά με το Chase.

«Είναι πάντοτε μία πρόκληση για όλους μας και πάντα θα χειροκροτήσω αυτόν που θα με κερδίσει, ακόμα και αυτόν που θα χάσει θα τον συγχαρώ για την πρόσπάθειά του. Υπάρχουν όμως φορές που λες «γιατί να χάσω αυτή την ερώτηση». Ειδικά στην ιστορία, άμα χάσω ερώτηση!», σχολίασε χιουμοριστικά.

Ποιά είναι η αχίλλειος πτέρνα του Πάνου Δημάκη στο «The Chase»;

«Έχω παρατηρήσει ότι μπορείς να χάσεις και από την αγαπημένη σου κατηγορία, μπορεί να είναι και η Γλώσσα. Έχει να κάνει με το άγχος σου εκείνη τη στιγμή. Θα έλεγα ότι έχω χάσει και αθλητικά και στα gossip. Επίσης έχω χάσει ερώτηση και για το σινεμά.

Στα περισσότερα τηλεπαιχνίδια που έχω πάει, τις περισσότερες φορές κέρδιζα, έχω πάει στο «Θησαυροφυλάκιο», στους «Κληρονόμους», στο Still Standing όπου και γνώρισα τη Μαρία Μπεκατώρου», τόνισε μιλώντας στην Ελεωνόρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό.

Για την πρώτη φορά που τον κάλεσαν για το «The Chase», το Γεράκι, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν με πήραν τηλέφωνο ήμουν διακοπές στη Μάνη, δούλευα και ταυτόχρονα. Μου είπαν να μιλήσουμε για το οικονομικό, τους απάντησα «δεν με θέλετε για παίκτη;», και εκεί κατάλαβα ότι κάτι άλλο θέλουν, δεν το ήξερα το παιχνίδι.

Είμαι σίγουρος ότι θα έκανα αίτηση για να παίξω, αλλά με προσέγγισαν για την θέση του Chaser. Πέρασα 3 μήνες από απανωτά τεστ για να με επιλέξουν. Το ότι με σκέφτηκαν δεν σήμαινε ότι θα πάρω και τη δουλειά. Μου πήραν συνέντευξη 7 άτομα, κάναμε τεστ γνώσεων και μετά με δοκίμασαν και στον φακό».

«Από όλα τα τηλεπαιχνίδια που έχω πάει έχω κερδίσει λίγο κάτω από 200.000 ευρώ. Το επάγγελμά μου είναι μεταφραστής, μεταφράζω λογοτεχνία, νομικά, οικονομικά κείμενα, και διδάσκω και ξένες γλώσσες. Έχω μεταφράσει 2 βιβλία του Καζαντζάκη, στα αγγλικά, είναι πολύ δύσκολο να περάσεις τις ιδέες του Καζαντζάκη στο κοινό, είναι μία μεγάλη ευθύνη. Έχω μεταφράσει τον «Καπετάν Μιχάλη» και το ακυκλοφόρητο μυθιστόρημά του με τίτλο «Ανήφορος», θα είναι παγκόσμια πρώτη μετάφραση.

Τώρα τελευταία ασχολούμαι και με τη συγγραφή, ξεκίνησα με κάποια λεξικά, η μεγάλη μου αγάπη είναι τα μυθιστορήματα, έχω γράψει τις «Δεκαεπτά Κλωστές», είναι η ιστορία του πιο άγριου εγκλήματος στην Ελλάδα σε καιρό ειρήνης. Από τους πρώτους που το διάβασαν ήταν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, και το αγάπησε», συνέχισε λέγοντας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις