Τρίτη, 5 Μαρ.
11oC Αθήνα

Πάολα: Ξενομπάτης ο Κασσελάκης, φίλος μου ο Μπέος

Πάολα: Ξενομπάτης ο Κασσελάκης, φίλος μου ο Μπέος
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Κατηγορηματικά αρνητική απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη δήλωσε η Πάολα. Δήλωσε επίσης φίλη του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου

Το περασμένο Σάββατο (11.11.2023), η Πάολα ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο. Με αφορμή την πρεμιέρα της, μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και ρωτήθηκε τόσο για τον Αχιλλέα Μπέο όσο και για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Γενικά είμαι πολύ ήσυχο πλάσμα. Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ, δεν με βλέπετε παντού. Είμαι στη δουλειά μου και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει», είπε Πάολα όταν ρωτήθηκε αν θα είναι παρούσα στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βόλο.

«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του», είπε η Πάολα, που μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών.

«Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές ούτε με το μυαλό τους», είπε.

  

«Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μία ηλικία να καταλαβαίνει τι του γίνεται. Δεν μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις εμείς για τη ζωή τους. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι εις βάρος άλλων», κατέληξε η Πάολα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις