Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πιρς Μπρόσναν: Επισκέφθηκε τη Σάμο, απόλαυσε ελληνικά εδέσματα και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια

Πιρς Μπρόσναν: Επισκέφθηκε τη Σάμο, απόλαυσε ελληνικά εδέσματα και ξετρελάθηκε με τα ντολμαδάκια

Ο Πιρς Μπρόσναν ψήφισε Ελλάδα… δαγκωτό φέτος για τις καλοκαιρινές του διακοπές και χθες (15.9.2023) επισκέφθηκε με την σύζυγό του και την παρέα τους τη Σάμο, όπου ο διάσημος ηθοποιός μαγεύτηκε όχι μόνο από τις ομορφιές του νησιού, αλλά και από τα εδέσματά του.

Ο Πιρς Μπρόσναν, η σύζυγός του και η παρέα τους, που έκαναν διακοπές στην Ελλάδα με σκάφος, εμφανίστηκαν ξαφνικά στο Πυθαγόρειο της Σάμου.

Κάτι η θάλασσα, κάτι οι βόλτες, κάτι το μπάνιο και ο Πιρς Μπρόσναν και η παρέα πείνασαν και έτσι όπως ανέφερε το samosvoice.gr επισκέφθηκαν το εστιατόριο «Εγχώριο» στην περιοχή Ρεματάκι της Σάμου, όπου λίγο πριν είχαν απολαύσει το μπάνιο τους.

Μάλιστα δεν είχαν κλείσει τραπέζι. Απλά εμφανίστηκαν εκεί ξαφνικά.

«Τους είδα εντελώς ξαφνικά μπροστά μου, δεν είχαν πάρει τηλέφωνο πως θα έρθουν», είπε στην ιστοσελίδα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Άγγελος Κωνσταντιλάκης.

«Έκαναν το μπάνιο τους εδώ μπροστά στην παραλία μας κι έκατσαν για φαγητό, έξι άτομα», συμπλήρωσε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου της Σάμου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek City Times (@greekcitytimes)

 

Το μενού και τα ντολμαδάκια που τους μάγεψαν

O 70χρονος Ιρλανδός και η γυναίκα του τίμησαν το φρέσκο φαγκρί ημέρας σε φιλέτο. Γεύτηκαν επίσης και χειροποίητα πιτάκια με γαρίδες και μους ταραμά, ήπιαν Aperol και ελληνικές μπύρες.

Εκεί όμως που ξετρελάθηκαν ήταν με τα χειροποίητα ντολμαδάκια με φρέσκα μυρωδικά, τα οποία τους μάγεψαν.

Στο τέλος άφησαν ένα γερό πουρμπουάρ και αναχώρησαν.

Το ξεχωριστό «αντίο στην Ελλάδα»

Ο Πιρς Μπρόσναν κάνει εδώ και καιρό διακοπές στην Ελλάδα και πριν την Σάμο είχε επισκεφθεί την Καβάλα, την Πάτμο και τους Λειψούς.

Χθες όμως, ο διάσημος ηθοποιός είπε «αντίο» στη χώρα μας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

 

Μάλιστα αποχαιρέτησε την Ελλάδα στάζοντας μέλι για τη χώρα μας σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, όπου ανέφερε γράφοντας το «αντίο σας» σε greeklish: «Για άλλη μια φορά, η μαγεία των ελληνικών νησιών και του λαού της έχουν απαθανατιστεί στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για την ευγενική υποδοχή σας. Μέχρι την επόμενη φορά… Αντίο σας»!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις