Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιόν ήρωα της Marvel θέλει να υποδυθεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ;

Ποιόν ήρωα της Marvel θέλει να υποδυθεί ο Ράιαν Γκόσλινγκ;

Μπορεί η Marvel να μην έχει προτείνει ακόμα στον Ράιαν Γκόσλινγκ να «εισέλθει» στο σύμπαν της, αλλά ο ηθοποιός φαίνεται πως ενδιαφέρεται πολύ να υποδυθεί έναν υπερήρωα. Μάλιστα, έχει αποφασίσει και ποιον.

Μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused» και στον Τζος Χόροβιτς, ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκάλυψε έναν ήρωα των κόμικ της Marvel που θα ήθελε πολύ να υποδυθεί. Και αυτός είναι ο «φλεγόμενος» Ghost Rider.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Horowitz (@joshuahorowitz)

Ο Τζος Χόροβιτς έγραψε στο instagram: «Ο Ράιαν και εγώ συζητήσαμε για τις φήμες για τον Nova, οι οποίες είπε ότι δεν είναι αληθινές» αναφερόμενος σε δημοσιεύματα ότι ο Γκόσλινγκ ήταν σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Nova, γνωστό και ως Ρίτσαρντ Ράιντερ της σειράς κόμικ «The New Warriors».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Horowitz (@joshuahorowitz)

Συνέχισε αναφέροντας «τη μυστική» επιθυμία του Ράιαν Γκόσλινγκ και τον σούπερ – ήρωα που θα ήθελε να ενσαρκώσει. «Σήμερα το πρωί ο Ράιαν επικοινώνησε για να μου πει ότι υπάρχει ένας υπερήρωας που θέλει να υποδυθεί… αυτός είναι ο Ghost Rider», έγραψε.

Ο υπερήρωας – αναβάτης μοτοσικλέτας, το κεφάλι του οποίου είναι ένα φλεγόμενο κρανίο, είχε ενσαρκωθεί παλαιότερα από τον Νίκολας Κέιτζ, σε δύο ταινίες, το «Ghost Rider» του 2007 και «Ghost Rider: Spirit of Vengeance» του 2011. Κάτι που σημαίνει πως, αν γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Ράιαν Γκόσλινγκ, η σύγκριση του με τον…παλιό Ghost Rider, θα είναι αναπόφευκτη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις