Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πόλεμος στην Ουκρανία – Τζούλια Νόβα: Οι αναρτήσεις για τη χώρα που μεγάλωσε

Πόλεμος στην Ουκρανία – Τζούλια Νόβα: Οι αναρτήσεις για τη χώρα που μεγάλωσε

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο πλανήτης τα γεγονότα στην Ουκρανία και μετρά ανθρώπινες απώλειες. Ανάμεσα σε αυτούς και η παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, που γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Ουκρανία. 

Η Τζούλια Νόβα, όπως έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, εγκατέλειψε την Ουκρανία σε ηλικία 13 ετών, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα. Είχε προηγηθεί το διαζύγιο των  γονιών της, με τον πατέρα της να… εξαφανίζεται, όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει η Τζούλια στο παρελθόν.

Μετά την έναρξη του πολέμου, η Τζούλια Νόβα για πρώτη φορά θέλησε να πάρει θέση και να ανεβάσει στα instastories βίντεο γεμάτο με ανατριχιαστικές εικόνες από την εμπόλεμη ζώνη, χωρίς να κάνει ωστόσο κάποιο σχόλιο.

Οι αναρτήσεις:

Πρόσφατα η παρουσιάστρια βίωσε στιγμές προσωπικής ευτυχίας, αφού παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, ενώ αργότερα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία φαίνεται να έχει «παγώσει» την όμορφη παρουσιάστρια η οποία τις τελευταίες μέρες παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις