Δύσκολες ώρες βιώνουν οι κάτοικοι στη Σίβηρη Χαλκιδικής εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή την Πέμπτη (13.08.2026). Ο Σωκράτης Μάλαμας ήταν να δώσει μια συναυλία εκεί στην επόμενη ακριβώς ημέρα, ωστόσο η εκδήλωση ακυρώθηκε.
Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μέσω ανάρτησης στο Instagram. Στην ανακοίνωση, την οποία δημοσίευσε στον λογαριασμό του ο Σωκράτης Μάλαμας αναφέρθηκε ότι η απόφαση για την ακύρωση λήφθηκε εξαιτίας της φωτιάς, για λόγους ασφαλείας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Ακύρωση συναυλίας Σωκράτη Μάλαμα στη Σίβηρη Χαλκιδικής,
Λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Σίβηρης Χαλκιδικής, η προγραμματισμένη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στις 14/8 δεν θα πραγματοποιηθεί.
Η απόφαση λαμβάνεται για λόγους ασφάλειας, καθώς οι συνθήκες στην περιοχή δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για τους κατόχους ηλεκτρονικών εισιτηρίων, η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω της τράπεζας, ενώ για όσους έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από φυσικά σημεία προπώλησης, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί από τα αντίστοιχα φυσικά σημεία.
Ευχόμαστε η κατάσταση να ομαλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό», ανέφερε η ανακοίνωση που δημοσίευσε και ο Σωκράτης Μάλαμα.
Σημειώνεται ότι η κατάσταση στη Σίβηρη είναι ιδιαίτερα δύσκολη και οι φλόγες έχουν φτάσει στα σπίτια, ενώ παράλληλα εκκενώθηκαν οικισμοί.