Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρενέ Ζελβέγκερ: Αγνώριστη η οσκαρική ηθοποιός για τον ρόλο της στο «The Thing About Pam»

Ρενέ Ζελβέγκερ: Αγνώριστη η οσκαρική ηθοποιός για τον ρόλο της στο «The Thing About Pam»

H Ρενέ Ζελβέγκερ πρωταγωνιστεί στη σειρά «The Thing About Pam» και με το νέο της look μας αποδεικνύει ότι δεν διστάζει να αλλάξει εντελώς για έναν ρόλο. Η οσκαρική ηθοποιός υποδύεται την καταδικασμένη δολοφόνο Pam Hupp.

Στη σειρά «The Thing About Pam» περιγράφεται η αληθινή ιστορία της δολοφονίας της Betsy Faria, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Dateline». Η Pam Hupp, τον ρόλο που υποδύεται η Ρενέ Ζελβέγκερ, είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη Faria ζωντανή και φέρεται να είναι η δολοφόνος της, χωρίς ωστόσο να βρέθηκαν στοιχεία εναντίον της. 

Για να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματική εικόνα της Pam Hupp, η Ρενέ Ζελβέγκερ – όπως αναφέρει το Variety – έχει προσθετικά τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα, αφήνοντας τον συγκεκριμένο ρόλο να της χαρίσει μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές της στην καριέρα της. 

Δείτε φωτογραφίες:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE POPCORN JUNKIES (TPJ) (@thepopcornjunkies)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARJEN (@_a_r_j_e_n_)

Εκτός όμως από το κομμάτι της εμφάνισης, η οσκαρική ηθοποιός μελέτησε πολύ καλά τον ρόλο της για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση. «Είχε μελετήσει τόσες πολλές ώρες την Pam, τον πραγματικό άνθρωπο, σε βίντεο της αστυνομίας, και μετά περπατούσε στη σκηνή μπροστά μου. Δεν ήταν μόνο η φυσική μεταμόρφωση. Ήταν ο τρόπος που υπάρχει η Pam, το πεσμένο της πόδι, οι τρόποι της γενικά, οι ανάσες της, ακόμα και ο τρόπος που μιλάει με τα χέρια» δήλωσε στο Variety η υπεύθυνη της σειράς, Jenny Klein. 

Δείτε το trailer: 

Η ιστορία της Pam Hupp

Το 2016, η Pamela Marie Hupp, που τότε ασχολούνταν με ασφάλειες ζωής, σκότωσε τον Louis Gumpenberger, έναν άνθρωπο που έπασχε από σοβαρά ψυχικά και σωματικά προβλήματα. Το έγκλημα διαπράχθηκε στο σπίτι της Pamela Hupp στο Missouri, με την ίδια να ισχυρίζεται πως συνέβη πάνω σε αυτοάμυνα, γιατί εκείνος την κυνηγούσε με ένα μαχαίρι. Η αστυνομία δε αποδέχτηκε αυτήν την εξήγηση.

Το όνομα όμως της Pamela Hupp συνδέθηκε και με τη δολοφονία της Betsy Faria το 2011, μίας καρκινοπαθούς συζύγου και μητέρας δύο παιδιών, για την οποία είχε κάνει ασφάλεια ζωής, πάνω στην οποία ξαφνικά βρέθηκε το όνομά της. Η Pamela Hupp ισχυρίστηκε ότι η Faria ήθελε να τα κρατήσει εκείνη μέχρι να μεγαλώσουν οι κόρες της. Το πτώμα της Faria βρέθηκε στο σπίτι της λίγο μετά από μία χημειοθεραπεία γεμάτο μαχαιριές και με κομμένες τις φλέβες, ένα έγκλημα για το οποίο αρχικά καταδικάστηκε ο σύζυγος της Betsy, Russ, αλλά αθωώθηκε στη νέα δίκη, ενώ οι κατηγορίες στράφηκαν στην Hupp.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Hupp συνελήφθη τελικά τον Αύγουστο του 2016 για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού για τον φόνο του Louis Gumpenberger. Λίγο μετά τη σύλληψή της, ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ένα στυλό, χωρίς να τα καταφέρει.

Δείτε βίντεο από την υπόθεση της Pamela Hupp:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις