Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρία Αντωνίου:”Έχω πάει με γυναίκα”

Ρία Αντωνίου:”Έχω πάει με γυναίκα”

Μετά το τολμηρό video clip που κατέβηκε από το YouTube για το ακατάλληλο περιεχόμενό του, το σέξι μοντέλο προκαλεί και πάλι…

Το video clip του τραγουδιού της «Give me» έκανε ρεκόρ views αλλά λογοκρίθηκε λόγω των προκλητικών σκηνών. Η Ρία Αντωνίου μετά τηνν φωτογράφησή της για το αμερικάνικο Playboy κάνει όνειρα για διεθνή καριέρα κι αυτός είναι και ο λόγος που άρχισε να τραγουδά. “Δεν δηλώνω τραγουδίστρια βεβαίως, γιατί δεν μπορώ να τραγούδισω σωστά”, υποστηρίζει το μοντέλο.

Όσον αφορά το επίμαχο video clip η Ρία δηλώνει: “Στο video clip δεν είμαι με πολλές αλλά με μία. Είμαι αυστηρών αρχών εγώ…χα,χα,χα! Η αλήθεια είναι πως, όταν γυρίσαμε το video clip πριν από τα Χριστούγεννα, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι τολμηρό, μιας και το κομμάτι έχει πολύ έντονο το σέξι στοιχείο. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαία αυτά που κάναμε. Πράγματα που κάνουν σε τηλεοπτικές σειρές. Κάτι παρόμοιο έχει κάνει και η Μαντόνα… Προφανώς όμως κάποιοι πουριτανοί Ευρωπαίοι ή μπούληδες θεώρησαν ότι κάναμε κάτι ακραίο.”

“Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αποφασίσει να αφαιρέσουμε κάποια τολμηρά πλάνα. Δεν θέλαμε μετά τις πορνοαστείες καταστάσεις που συμβαίνουν να περάσει ως ροζ βίντεο”, συμπληρώνει σε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, αναφερόμενη στα τελεταία ροζ DVD που κυκλοφόρησαν.

Παρόλα αυτά μοιράζεται με τους θαυμαστές της ότι το video clip δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα: “Εμπειρία με γυναίκα είχα όταν ήμουν μικρή, αλλά έμεινε εκεί το θέμα. Στο μέλλον δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα. Αν κάτι μου κάνει κλικ, δεν το πολυσκέφτομαι, ότι και να είναι”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε