Lifestyle

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά τους [pics]

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους ξεκίνησαν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας. Το γνωστό ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Έλα στη θέση μου», που εκείνος πρωταγωνιστεί, τακτοποίησε τις υπόλοιπες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ετοίμασε τις αποσκευές του και έφυγε μαζί με τα παιδιά του για το νησί της Τήνου.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και η ταλαντούχα φωτογράφος διαθέτουν εξοχική κατοικία στο κυκλαδίτικο νησί και αυτός είναι και ο λόγος που το επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία. Μπορεί με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού τα σχέδιά τους να άλλαξαν και να φτάσαμε στο τέλος του Ιουνίου για να επισκεφτούν το αγαπημένο τους νησί, ωστόσο αυτό δεν τους χάλασε τη διάθεση.

Δείτε στο TLIFE τις πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές Ρέβη-Τότσικα με τα παιδιά τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα