Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ

Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη έφερε στη δημοσιότητα μία αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και η Ελένη Μενεγάκη έχουν πολύ καλή φιλική σχέσεη, η οποία μάλιστα κρατάει αρκετά χρόνια.

Οι δυο γυναίκες έχουν συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές επαγγελματικά, έχουν μιλήσει πολλές φορές η μία για την άλλη με τα καλύτερα λόγια, και έχουν κοινοποιήσει τη σχέση τους αυτή και στα δημόσια προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστή φωτογράφος κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία αδημοσίευτη φωτογραφία παρουσιάστριας, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Unpublished ellen (αδημοσίευτη Ελένη)».

Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, μόλις είδε την συγκεκριμένη ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη, έσπευσε να της απαντήσει με καρδούλες, δείχνοντας στηγνωστή φωτογράφο την αδυναμία της.

Στο παρελθόν, η παρουσιάστρια είχε γράψει για τη Ρούλα Ρέβη: «Μην χάσεις ποτέ την τρελή σου ενέργεια, την πλάκα σου, το χαμόγελο σου! Σ’ αγαπώ κ θέλω να είσαι ευτυχισμένη!

Υ.γ Σ’ ευχαριστώ που μέσα σε 10 λεπτά μου βγάζεις πάντα τις ωραιότερες λήψεις! Μ’ αρέσω τόσο μέσα από τον φακό σου!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις