Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρούλα Ρέβη: Σήκω και κάνε ένα μικρό βήμα κάθε μέρα, κάντο για εσένα όχι για το Instagram

Ρούλα Ρέβη: Σήκω και κάνε ένα μικρό βήμα κάθε μέρα, κάντο για εσένα όχι για το Instagram

Η ταλαντούχα φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, με μία ανάρτησή της στο Instagram, αναπολεί το παρελθόν, κάνει μία αναδρομή στη σχέση της με τη γυμναστική και στέλνει το δικό της μήνυμα.

Η γνωστή φωτογράφος έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, ωστόσο, πάντα αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της και σε πράγματα που αγαπά.

Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη στέλνει το δικό της μήνυμα σχετικά με την αξία που είχε πάντα η γυμναστική στη ζωή της. Αναφέρεται στην εποχπή που ήταν ένα «παιδάκι μέσα στην τσίτα», και την εποχή που έβλεπε «το Καραϊσκάκη, τόσο κοντά που νόμιζες πως μπορείς να αγγίξεις το γήπεδο με το χέρι σου».

«Απέναντι από το δωμάτιο μου σαν παιδι κοιτούσες Και έβλεπες το Καραϊσκάκη, τόσο κοντά που νόμιζες πως μπορείς να αγγίξεις το γήπεδο με το χέρι σου, ήμουν τυχερή, επειδή ήμουν ένα παιδάκι μέσα στην τσίτα και θες από ένστικτο τα απογεύματα έτρεχα εκεί για στίβο, είχα περάσει από όλα τα άθληματα, έβρισκα Χαρα και μάλλον οι ορμόνες του αθλητισμού με έκαναν να είμαι μέχρι και ευτυχής θα έλεγα.

Μετά έγινα αθλήτρια του πινγκ πονγκ για πολλά χρόνια πήγαινα στο γήπεδο και έπαιζα με ρομπότ μέχρι τέλους ,η μάνα μου με μάζευε ημιλιπόθυμη.

Μετά έγινα και διαιτητής σε αγώνες στο Ειρήνης και Φιλίας, και μετά αν όλα ήταν ρόδινα στη ζωή μου θα συνέχιζα αλλά δεν ήταν…

Ποτέ δεν σταμάτησα τη γυμναστική, ναι έχω κάνει διαλείμματα όχι απείρως μεγάλα αλλά όταν γέννησα μπήκα κατευθείαν γιατί μου έλειπε η Χαρα του μετά τη γυμναστική, τώρα κάνω πιο συνειδητά αυτά που θέλω όμως κουράζομαι μερικές μέρες δεν θέλω και επιμένω και μετά πετάω. Όταν έχω τις κλειστές μου περπατάω μόνη μου και αυτό είναι οκ και πολύ καλό.

Το σώμα σε ανταμείβει, δυναμώνει σου λέει ευχαριστώ, προχώρα. Είναι μεγάλο αντικαταθλιπτικό η γυμναστική, όλα τα συστατικά της Χαράς είναι μέσα στο σώμα μας εκεί και περιμένουν να απελευθερωθούν. Σήκω και κάνε ένα μικρό βήμα κάθε μέρα, η αυτοπεποίθηση σου θα απογειωθεί και θα ανακαλύψεις σημεία στο κορμί σου που είχες ξεχάσει πως υπάρχουν.

Μην αγχώνεσαι με αυτά που βλέπεις στο Ινστα, μου έλεγε ο Γυμναστης μου πως μόνο με επιμονή και υπομονή θα δεις αποτέλεσμα δεν υπάρχει κανένα μυστικό και καμία γυναίκα που δεν ιδρώνει και παραμένει βαμμένη και περιποιημένη και χαμογελαστή δεν κάνει αληθινή γυμναστική να δες τις αθλήτριες όλες έχουν δουλέψει σκληρά.

Μην φοβάσαι πως έχεις πρόβλημα επειδή σε ένα μήνα δεν βλέπεις αποτέλεσμα άρα δεν είσαι καλή. Πρέπει να το δουλέψεις για να το πάρεις πίσω, χαλαρά ήρεμα χωρίς άγχος καντο για εσένα όχι για το Ινσταγκραμ. Αγάπη παιδιά», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ρούλα Ρέβη.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις