Πέμπτη, 22 Φεβ.
12oC Αθήνα

Στέφανος Κορκολής: Ο καρκίνος που έχω έρχεται και φεύγει

Στέφανος Κορκολής: Ο καρκίνος που έχω έρχεται και φεύγει
Φωτογραφία: NDP

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης, Στέφανος Κορκολής, στην εφημερίδα “Απογευματινή”, αποκαλύπτοντας ότι “ο καρκίνος που έχω έρχεται και φεύγει”. 

Αναφερόμενος στη μάχη με τον καρκίνο, ο Στέφανος Κορκολής τόνισε ότι «δεν περνάει το άγχος. Υπάρχει πάντα, γιατί η μορφή καρκίνου που έχω, έρχεται και φεύγει. Δεν σταματά. Δεν λες “τελείωσα”. Είναι πολύ επίπονη και η επέμβαση η ίδια. Και οι χημειοθεραπείες επίπονες, Όμως, κάνω τον σταυρό μου και προσπαθώ να το διαχειρίζομαι με το να μην το σκέφτομαι, να κρατώ το μυαλό μου απασχολημένο, ώστε να φεύγει το συναίσθημα του άγχους για το τι μπορεί να μου συμβεί.

Μετά συνειδητοποιείς και λες “αφού τη γλίτωσα, εντάξει”. Βλέπεις τα χειρότερα γύρω σου και αυτό σου δίνει την εσωτερική δύναμη να βοηθήσεις τον κόσμο που ζει χειρότερα. Η εσωτερική αυτή διαδικασία, αποβάλλει λίγο τον φόβο…».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ το χειρίστηκα με τον εαυτό μου. Μετά την ανακοίνωση του καρκίνου μου από τον γιατρό μου, που δεν πήγε να μου το κάνει με “περιτύλιγμα”, σκέφτηκα διαφορετικά! Μετά το πρώτο σοκ, έκοψα μαχαίρι -και με μίσος- το τσιγάρο που με διέλυσε».

Πηγή: Εφημερίδα “Απογευματινή”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις