Lifestyle

Στέλιος Διονυσίου: Σε πλειστηριασμό η πολυτελής μεζονέτα του στη Φιλοθέη – Τι λέει ο τραγουδιστής

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 27 Νοεμβρίου η πολυτελής μεζονέτα στη Φιλοθέη του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου.

«Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια που ήταν άλλες εποχές, προ κρίσης» ανέφερε ο Στέλιος Διονυσίου, διευκρινίζοντας ωστόσο πως πρόκειται να γίνει ανακοπή του πλειστηριασμού, καθώς έχει αποπληρώσει μέρος της οφειλής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Πρωινό, «το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο και πήγα και πήρα ένα σπίτι, είναι δάνειο. Κάποτε που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο. Μετά από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής συμπλήρωσε πως δεν βρίσκεται μόνο αυτός σε αυτή τη θέση, αλλά «είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την πάτησαν σαν κι εμένα».

«Σήμερα είναι άλλη μέρα, αύριο ξημερώνει άλλη μέρα, έρχονται πράγματα στη ζωή σου που δεν τα περιμένεις. Αλλά αν υπάρχει καλή θέληση και συνεργασία και από τη μία μεριά και από την άλλη, τέτοια θέματα λύνονται. Δόξα τω θεώ δεν με ανησυχεί» σημείωσε για να διευκρινίσει πως είναι θέμα ημερών να γίνει η ανακοπή του πλειστηριασμού, καθώς έχει μπει σε μπει σε διαδικασία αποπληρωμής μέρους της οφειλής.

 

«Κι εγώ το αμέλησα και αυτοί βέβαια δεν με ενοχλούσαν είναι η αλήθεια, επομένως λίγο ο ένας λίγο ο άλλος φτάσαμε εδώ. Αλλά εντάξει, είναι τυπική διαδικασία. Έμενα παλιά εκεί, τώρα το έχω νοικιάσει», είπε ο Στέλιος Διονυσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
«Έσπασε» ο Τζον Τραβόλτα που έλαβε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών – «Είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενα»
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του φεστιβάλ είχε ανακοινωθεί πως τιμητικό Χρυσό Φοίνικα θα λάμβαναν μόνον οι Μπάρμπρα Στρέιζαντ και Πίτερ Τζάκσον
Τζον Τραβόλτα