Lifestyle

Τ. Αγοράκη: Επέστρεψε στο σπίτι με τον γιο της! Δες φωτογραφίες

Σήμερα το μεσημέρι βγήκε από το μαιευτήριο με το αγοράκι της...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της βρίσκεται η Τζούλη Αγοράκη με τον αγαπημένο της Στέφανο Μπακούρη, αφού πριν από λίγες μέρες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και σήμερα το μεσημέρι έφυγε από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ και επέστρεψε στο σπίτι του.

 

Η Τζούλη γέννησε τη Δευτέρα με καισαρική τομή είναι πολύ χαρούμενη και όπως δήλωσε στο TLIFE δεν αγχώνεται για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα, αφού το μητρικό ένστικτο είναι αυτό που θα την καθοδηγήσει.

 

Με ένα στενό κοντό φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, η Τζούλη καθιέρωσε το δικό της μοναδικό στυλ ακόμη και στο μαιευτήριο. Στο πλευρό της κατά την έξοδό της ήταν ο μαιευτήρας – γυναικολόγος της και ο σύζυγός της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα