Lifestyle

Τα λόγια καρδιάς του Τόλη Βοσκόπουλου προς όλους τους γονείς που τα παιδιά τους δίνουν Πανελλήνιες

Ο Τόλης Βοσκόπουλος στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους τους γονείς που παιδιά τους δίνουν Πανελλήνιες.

Στις 6 Ιουνίου χιλιάδες μαθητές της Γ’ Λυκείου της χώρας μας θα διαγωνισθούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις με σκοπό να γράψουν όσο το δυνατόν καλύτερα και έτσι να μπουν στην σχολή της αρεσκείας τους. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλες οι οικογένειες των υποψηφίων έχουν μεγάλο άγχος, διότι θέλουν τα παιδιά τους να πετύχουν τον στόχο τους. Ο Τόλης Βοσκόπουλος βιώνει το ίδιο άγχος, αφού και η κόρη του θα δώσει σε λίγες μέρες εξετάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Άμπερ Χερντ σπάει τη σιωπή της για τη διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ στο ντοκιμαντέρ Silenced: «Έχω χάσει την ικανότητά μου να μιλάω»
«Δεν είχα καταλάβει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ χειρότερα για μένα ως γυναίκα, επειδή χρησιμοποίησα τη φωνή μου» λέει η ηθοποιός
Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ