Ο γιος της Θάλειας Ματίκα και του Τάσου Ιορδανίδη είναι μόλις 5 μηνών και έχει γίνει ο πρωταγωνιστής της ζωής τους. Η ίδια δεν ένιωθε έτοιμη για ένα παιδί όμως ο σύζυγός της το ήθελε πολύ και η είδηση για τον ερχομό του τον έκανε να πετάξει από την χαρά του. Πλέον το ζευγάρι αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο του στον μικρό. Παράλληλα όμως ετοιμάζουν και τα νεά τους επαγγελματικά βήματα.
Η Θάλεια και ο Τάσος θα συνεργαστούν για ακόμη μία φορά στο θέατρο. Εκείνη θα σκηνοθετήσει την νέα παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός και θα ανέβει στο θέατρο Λαμπέτη!
Ένα αγαπημένο θέατρο, η ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη, ανοίγει ξανά την καλοκαιρινή του αυλαία μετά από οχτώ χρόνια και είναι έτοιμη να επαναλειτουργήσει με τη βρετανική κωμωδία του Μπάρυ Κηφ, «Ωχ! Τι κόσμος γιαγιά!».