Lifestyle

Θανάσης Βέγγος: Τι απέγινε η σορός του – Ο αδελφικός φίλος του, Γιώργος Σταυρόπουλος, αποκαλύπτει πως αποτεφρώθηκε

Φως στο μυστήριο με τη σορό του αείμνηστου ηθοποιού Θανάση Βέγγου έριξε ο ηθοποιός και αδελφικός φίλος του, Γιώργος Σταυρόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί ότι η σορός του Θανάση Βέγγου αποτεφρώθηκε.

Πέρασαν 13 χρόνια από τη μέρα που ο ηθοποιός Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους αγαπημένους του ανθρώπους και όλους εμάς που τον γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες του. 

Η μεγάλη μορφή του ελληνικού κινηματογράφου ξεψύχησε στις 3 Μαΐου του 2011 σε ηλικία 84 ετών. Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ωστόσο μετά το τέλος του προσκυνήματος η σορός έφυγε με τη νεκροφόρα προς άγνωστη κατεύθυνση. Όλα αυτά τα χρόνια όλοι μιλούσαν για διάφορους τόπους που είχε εκφράσει ο ίδιος πως θέλει να ταφεί, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος, που βρισκόταν μαζί του μέχρι την τελευταία στιγμή αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια τι απέγινε. 

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως ο «καλός μας άνθρωπος» δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος.

Όταν ο δημοσιογράφος του μίλησε για αποτέφρωση η απάντηση του ηθοποιού ήταν: «Συ είπας» και έκανε γνωστό πως αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου. 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πού έριξαν την τέφρα του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Την έχουν τα παιδιά του στο σπίτι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου