Lifestyle

Θανάσης Βέγγος: Τι απέγινε η σορός του – Ο αδελφικός φίλος του, Γιώργος Σταυρόπουλος, αποκαλύπτει πως αποτεφρώθηκε

Φως στο μυστήριο με τη σορό του αείμνηστου ηθοποιού Θανάση Βέγγου έριξε ο ηθοποιός και αδελφικός φίλος του, Γιώργος Σταυρόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του άφησε να εννοηθεί ότι η σορός του Θανάση Βέγγου αποτεφρώθηκε.

Πέρασαν 13 χρόνια από τη μέρα που ο ηθοποιός Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους αγαπημένους του ανθρώπους και όλους εμάς που τον γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες του. 

Η μεγάλη μορφή του ελληνικού κινηματογράφου ξεψύχησε στις 3 Μαΐου του 2011 σε ηλικία 84 ετών. Η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα. Ωστόσο μετά το τέλος του προσκυνήματος η σορός έφυγε με τη νεκροφόρα προς άγνωστη κατεύθυνση. Όλα αυτά τα χρόνια όλοι μιλούσαν για διάφορους τόπους που είχε εκφράσει ο ίδιος πως θέλει να ταφεί, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος, που βρισκόταν μαζί του μέχρι την τελευταία στιγμή αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια τι απέγινε. 

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως ο «καλός μας άνθρωπος» δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε.

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος.

Όταν ο δημοσιογράφος του μίλησε για αποτέφρωση η απάντηση του ηθοποιού ήταν: «Συ είπας» και έκανε γνωστό πως αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου. 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πού έριξαν την τέφρα του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Την έχουν τα παιδιά του στο σπίτι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μέγκαν Μαρκλ: Η σπάνια ανάρτηση με τον πρίγκιπα Άρτσι για τα γενέθλιά του – «Ο γιος μας, ο ήλιος μας»
Ο Άρτσι είναι το μεγαλύτερο παιδί του Χάρι και της Μέγκαν και είναι ο έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ιδιωτικό νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου
Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και ο πρίγκιπας Χάρι
Νίκος Ορφανός για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο: «Αυτά τα έβλεπα σε ταινίες»
Το κρανιοφαρυγγίωμα είναι ένας σπάνιος, μη καρκινικός όγκος του εγκεφάλου που αν και είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επειδή πιέζει σημαντικές περιοχές του εγκεφάλου
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός
Νεκτάριος Σφυράκης: «Ο Χρήστος Μάστορας στη συναυλία ουσιαστικά είπε “ψηφίστε Έντι Ράμα”»
«Καλά έκανε και ζήτησε συγγνώμη, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την συναυλία του Χρήστου Μάστορα στην Αλβανία
Νικόλαος Σφυράκης