Lifestyle

Θαυμαστές του Twilight: Υπομονή έως το 2012!

Το τελευταίο "Λυκόφως" θα αργήσει

    Οι θαυμαστές του “Λυκόφωτος” της ταινίας που εξιστορεί μια ερωτική ιστορία ανάμεσα σε ένα βαμπίρ και μια κοπέλα και τις απίστευτες περιπέτειές του θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να δουν την τελευταία ταινία της σειράς.

    Η εταιρία Summit Entertainment ανακοίνωσε πως το The Twilight Saga:Breaking Dawn, μέρος 2ο θα προβληθεί τον Νοέμβριο του 2012 έναν ολόκληρο χρόνο μετά την πρεμιέρα του πρώτου μέρους.

    Και οι δύο ταινίες βασίζονται στο τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της Στέφανι Μέγιερ, το Breaking Dawn (Χαραυγή).

    Σκηνοθέτης των ταινιών είναι ο Μπίλι Κόντον και φυσικά οι πρωταγωνιστές και ειδικά ο Ρόμπερτ Πάτισον, δεν αλλάζουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Οι κίνδυνοι που κρύβονται από την άμμο στις παραλίες – Συμβουλές προστασίας για μικρούς και μεγάλους 
Τα μικρά παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια στην άμμο με τα κουβαδάκια και τα φτυαράκια τους, ενώ και οι μεγάλοι απολαμβάνουν να περνούν στιγμές χαλάρωσης, περπατώντας ξυπόλητοι
Happy kids are building sandcastle on a beach on a sunny summer day. Andalusia, Spain.