Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θοδωρής Αθερίδης: Δεν έχω πάρει διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου – Τι είπε για τη Σμαράγδα Καρύδη

Θοδωρής Αθερίδης: Δεν έχω πάρει διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου – Τι είπε για τη Σμαράγδα Καρύδη

Για το διαζύγιο που δεν έχει πάρει με την πρώην σύζυγό του αλλά και για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης, ενώ αποκάλυψε και για το πώς απέκτησε το παιδί του.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε ότι με την πρώην σύζυγό του δεν έχουν πάρει διαζύγιο, δηλώνοντας: «Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Για αυτό που χάλασε, τη μισή ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ.

Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Ούτε είμαστε σε διάσταση. Την θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη», ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Όταν έμαθα εγώ ότι θα κάνω παιδί, αιφνιδιάστηκα, δεν ήθελα. Είχαμε φτάσει με την Ελένη μέχρι την πόρτα του γυναικολόγου για να αποφασίσουμε αν θα το ρίξουμε και όταν φτάσαμε από έξω της λέω χτύπα το κουδούνι και μου λέει όχι χτύπα το εσύ και στο τέλος της είπα πάμε να φύγουμε και έτσι κρατήσαμε το παιδί» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Η σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη

«Σε σχέση με τον κόσμο δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για την Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Για εμένα ήταν μόνο τι θα κάνω με την Ελένη. Τότε μαθεύτηκε, όταν αποφασίστηκε αυτό το πράγμα να γίνει πιο…» ανέφερε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη. Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση» τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις