Lifestyle

Τι φόρεσαν οι επώνυμες Ελληνίδες;

Οι αγαπημένες μας εμφανίσεις!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Xθες βράδυ, το Ακρωτήρι γέμισε με επώνυμες παρουσίες, τραγούδια και πολύ χορό. Τραγουδιστές, ηθοποιοί και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο βρέθηκαν στο μεγάλο party που έγινε στα νότια προάστια, ενώ κάποιοι από αυτούς ξεχώρισαν και για τις στιλιστικές τους επιλογές.

Ανάμεσά τους και κάποιες αγαπημένες μας όπως η Τάμτα, η Δούκισσα Νομικού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και αρκετές ακόμα των οποίων το στιλ πάντα απολαμβάνουμε να παρατηρούμε.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασε η Μαρίνα του «Voice» που ήθελε να βαφτίσει την κόρη της – «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του»
«Αν ο στόχος μου ήταν η δημοσιότητα, το ευκολότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω σήμερα θα ήταν να δημοσιεύσω όλα όσα έχω κρατήσει ιδιωτικά», έγραψε ακόμα
Γιώργος Μαζωνάκης
10