Lifestyle

Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της Μ. Συνατσάκη, της Ε. Φουρέιρα και της Demy για το party του MAD

Έχουμε πληροφορίες "εκ των έσω" για τα μαλλιά και το μακιγιάζ των τριών κοριτσιών που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο kick off party του MAD.

Το Kick off party για τα MAD Awards σηματοδότησε την αντίστροφη μέτρηση για τα μουσικά βραβεία. Η Μαίρη Συνατσάκη, η Ελένη Φουρέιρα και η Demy ήταν εκείνες που τράβηξαν τα βλέμματα με τις beauty επιλογές τους. Το TLIFE μίλησε με τους ανθρώπους που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους και έχει όλες τις πληροφορίες και τα beauty μυστικά τους. 

Μάθε περισσότερα με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κιάρα Φεράνι: Σε σχέση με τον κληρονόμο της Pirelli Τζιοβάνι Τρονκέτι Προβέρα – Η πρώτη φωτογραφία τους
Οι φήμες για τον δεσμό τους είχαν ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2024, όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που έδειχναν την Κιάρα Φεράνι και τον Τζιοβάνι Τρονκέτι Προβέρα να φιλιούνται
Κιάρα Φεράνι