Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Το NewsIt πηγαίνει θέατρο!

Το NewsIt πηγαίνει θέατρο!

Και σας προτείνει ακόμη πέντε πολύ καλές παραστάσεις!

1. “Από Μακριά”, του Θοδωρή Αθερίδη, στο θέατρο Μικρό Παλλάς. Συνεχίζει την επιτυχία του για δεύτερη χρονιά με ερωτήματα και απαντήσεις σε ένα φουτουριστικό τοπίο με ιδιαίτερο χιούμορ. 

2.”Κορίτσια Ημερολογίου”, από τον Tim Firth.  Aπό το Λονδίνο ήρθαν στο θέατρο “Κιβωτός” και κατέκτησαν την Αθήνα!
Μία θεότρελη και τρυφερή κωμωδία «The Calendar Girls», όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος της, που ανεβαίνει σε απόδοση Θοδωρή Πετρόπουλου και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, που βασίζεται σε μια πραγματική ιστορία.

3.”Ζωή σ’ελόγου σας”, του Θανάση Παπαθανασίου και του Μιχάλη Ρέππα. Στο θέατρο Πειραιώς 131, μια συρραφή από 14 εικόνες καθημερινής τρέλας, μια καταγραφή της παράνοιας και της πολιτικής μας αφασίας, που τις δένει η ασυναρτησία της καθημερινής μας ζωής. 

4.”Aπόψε τρώμε στης Ιοκάστης”, του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Στο Θέατρο Δημήτρης Χορν μία επιτυχημένη κωμωδία που πήρε τις καλύτερες κριτικές και που προσφέρει στο θεατρόφιλο κοινό ένα απολαυστικά κωμικό δείπνο αλλιώτικο από κάθε άλλο που έχει γευτεί.

5.”Φουρκέτα”, της Έλενας Γκασούκα. Στο θέατρο “Εμπορικόν”, ένα έργο που μεταφέρει την ατμόσφαιρα του καμπαρέ στην ελληνική οικογένεια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε