Lifestyle

Τράπερ Trannos: «Άλλο το ατύχημα στη Βούλα – Εγώ ήμουν συνοδηγός»

Βγήκε από το νοσοκομείο ο τράπερ Trannos μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε με αυτοκίνητο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο τράπερ Trannos κατά την αποχώρησή του από ιδιωτικό νοσοκομείο, μίλησε στους δημοσιογράφους διευκρινίζοντας πως το δικό του τροχαίο ατύχημα δεν είχε καμία σχέση με την καραμπόλα τριών οχημάτων που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας.

Ο ίδιος, βγαίνοντας από το νοσοκομείο, είπε: «Άλλο το δικό μου (σ.σ. ατύχημα) άλλο αυτό. Θέλει προσοχή ο δρόμος, εγώ ήμουν συνοδηγός, αλλά θέλει προσοχή, ποτέ δεν ξέρεις. Είμαστε όλοι καλά, λίγο τα πλευρά μου από τη ζώνη. Πάντα να φοράμε ζώνη».

Σημειώνεται πως εξαιτίας του τροχαίου ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του τράπερ.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ορφανός: Μόλις έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο ενημέρωσα τον γιο και τη γυναίκα μου, τους είπα θα το παλέψουμε
«Το παιδί έμεινε μαζί με στην κλινική, είδε όλη τη διαδικασία, γιατί ήθελα να του δείξω πώς πρέπει στο μέλλον να χειρίζεται κάθε του δύσκολη στιγμή», εξομολογήθηκε ακόμα ο ηθοποιός
Νίκος Ορφανός
Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους στοχεύοντας να κάνει την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα να χάσει την κοινή επιμέλεια
Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα