Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει τόπλες και κοιτάζει λάγνα το φακό – Άφαντος ο Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έβγαλε τα κάλλη της πριν λίγες ώρες (22.05.2024) στο Instagram, εν μέσω φημών για σύννεφα που έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται πάνω από τον γάμο της με τον, Μπεν Άφλεκ.

Η 54χρονη Jennifer Lopez ανέβασε ένα slideshow με σέξι φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει τόπλες κάτω από μια διάφανη λευκή ρόμπα με βολάν, ίσως θέλοντας να υπενθυμίσει στον Μπεν Άφλεκ τη γοητεία της.

Οι hot εικόνες, τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Πόλη του Μεξικού, όπου προωθεί τη νέα της ταινία, Atlas.

Για τις ανάγκες της προώθησης, η Lopez ποζάρει αγέρωχα πάνω σε έναν εντυπωσιακό λευκό καναπέ, έχοντας τα γυμνασμένα της πόδια της σταυρωμένα, καθώς κοιτάζει σαγηνευτικά την κάμερα με το στήθος της εκτεθειμένο.

Η ηθοποιός του Hustlers φορούσε ένα ζευγάρι ψηλά, μπεζ τακούνια με πλατφόρμες.

Παρά το γεγονός ότι έδειχνε να έχει βγει μόλις από το ντους με την πολυτελή ρόμπα της, η Lopez φορούσε σκουλαρίκια με διαμάντια και καφέ σκιά ματιών.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, με σέξι μπούκλες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Την προηγούμενη ημέρα, η λατίνα ντίβα είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Λος Άντζελες, χωρίς την παρουσία του συζύγου της – αναζωπυρώνοντας περαιτέρω τις φήμες χωρισμού τους.

Αν και αργότερα έγινε γνωστό ότι ο Άφλεκ απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον χαμό της συζύγου του: «Η δουλειά μου με βοήθησε στο πένθος γιατί με ανάγκασε να βγαίνω από το σπίτι»
«Πιστεύω στον Θεό με έναν δικό μου τρόπο, που δεν χρειάζεται να έχω κάποιον εκπρόσωπο να μου μεταδίδει την πίστη μου», εξομολογήθηκε ακόμα
Χριστίνα Βαρζοπούλου και Θοδωρής Κατσαφάδος 1
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποχαιρετά το alter ego της, την «Κάρι Μπράντσο» – «Κυριάρχησε στην καρδιά μου για 27 χρόνια»
«Έσπασε καρδιές, τακούνια, συνήθειες. Αγάπησε, έχασε, κέρδισε, σκόνταψε, πήδηξε, απέτυχε και έπεσε σε λακκούβες. Γέρασε, έγινε πιο σοφή. Πήρε τις πιο δύσκολες, τις χειρότερες και τις καλύτερες αποφάσεις»
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ