Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τζούλια Ρόμπερτς για Μάθιου Πέρι: Ο ξαφνικός θάνατος είναι σπαρακτικός

Τζούλια Ρόμπερτς για Μάθιου Πέρι: Ο ξαφνικός θάνατος είναι σπαρακτικός

Για την απώλεια του φίλου της και πρώην σύντροφού της Μάθιου Πέρι μίλησε η Τζούλια Ρόμπερτς στο «Entertainment Tonight». «Ο ξαφνικός θάνατος οποιουδήποτε τόσο νέου είναι σπαρακτικός», δήλωσε η Τζούλια Ρόμπερτς. 

Και πρόσθεσε η Τζούλια Ρόμπερτς: «Νομίζω ότι, μας βοηθά όλους να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε και να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο όσο καλύτερα μπορούμε». Ο Μάθιου Πέρι πέθανε στα 54 του χρόνια, στις 28 Οκτωβρίου 2023. 

Το ζευγάρι έβγαινε για περίπου τρεις μήνες στη δεκαετία του 1990, περίπου την εποχή που η Ρόμπερτς εμφανίστηκε ως γκεστ σταρ στα «Φιλαράκια».

Ο Πέρι είχε γράψει για το σύντομο ειδύλλιό τους στα απομνημονεύματά του “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”.

«Της έστειλα τρεις δωδεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα και η κάρτα έγραφε: “Το μόνο πράγμα πιο συναρπαστικό από την προοπτική να κάνεις το show (σ.σ. τη guest εμφάνιση στα “Φιλαράκια”) είναι ότι επιτέλους έχω μια δικαιολογία για να σου στείλω λουλούδια”».

Έγραφε ακόμα: «Η Ρόμπερτς, έμοιαζε σαν να τοποθετήθηκε σε αυτόν τον πλανήτη για να κάνει τον κόσμο να χαμογελάσει, και τώρα, ιδιαίτερα, εμένα. Χαμογελούσα σαν 15χρονος στο πρώτο μας ραντεβού».

Η νέα ταινία της Ρόμπερτς, “Leave the World Behind” στην πραγματικότητα αναφέρεται στα “Φιλαράκια”.

Ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία Mahershala Ali είπε: «Είναι όμορφο που θα μπορούσε να τιμηθεί με αυτόν τον τρόπο, ή η σειρά να τιμηθεί, συμπτωματικά, αυτή τη στιγμή».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις