Lifestyle

Uma Thurman: Tαξιδεύει τον κόσμο για το ημερολόγιο του Campari για το 2014!

Από τα Cherry Blossoms στην Κίνα μέχρι το θερινό ηλιοστάσιο στο ιστορικό Stonehenge, το ημερολόγιο απεικονίζει την Uma με εντυπωσιακά φορέματα και παπούτσια

All Around the World – H Uma Thurman ποζάρει για το ημερολόγιο του ποτού Campari για το 2014 γιορτάζοντας σε τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Τον ίδιο ρόλο πέρυσι για το ημερόλογιο του 2013 είχε αναλάβει η Penelope Cruz.

Από τα Cherry Blossoms στην Κίνα μέχρι το θερινό ηλιοστάσιο στο ιστορικό Stonehenge, το ημερολόγιο απεικονίζει την Uma με εντυπωσιακά φορέματα και παπούτσια από fashion labels όπως Versace, Stella McCartney και Chopard.

Δες και τους 12 μήνες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα