Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Β. Πεφάνη στο ”Μίλα”: Όταν απάτησα τον σύντροφό μου, του το είπα!

Δες το βίντεο…

Η ηθοποιός Βάνα Πεφάνη φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα και μίλησε στην Τατιάνα, την Μαρία και την Τζούλη για τα πολιτικά δρώμενα, τις εξελίξεις στη σειρά που συμμετέχει, τον έρωτα και πολλά άλλα. Η τηλεοπτική ”Αμαλία” από τα ”Μυστικά της Εδέμ”, ανέφερε σχετικά με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα:

”Αισθάνομαι θυμό, είμαι θυμωμένη. Νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι μας πήραν τη ζωή μας από τα χέρια μας. Ότι τα πράγματα για τα οποία παλεύαμε μια ζωή, ξαφνικά, το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχουν. Νιώθω σαν να είμαι 18 χρονών πάλι και να ξεκινάω τώρα τη ζωή μου από την αρχή. Και θυμώνω. Θυμώνω για μένα και για όλο τον κόσμο. Θυμώνω και με το ριάλιτι της Βρετανίας…”.

Για την οικονομική κρίση και το πλήγμα στο χώρο των ηθοποιών
”Πριν από ένα χρόνο είχα πει σε συνέντευξη ότι ”δεν με έχει αγγίξει ακόμα η οικονομική κρίση” και με είχαν κράξει. Εγώ εννοούσα ότι έχω χρήματα για να περνάω κι εκείνοι νόμιζαν ότι έχω λεφτά. Όχι, δεν είχα λεφτά, αλλά μόνο τα απαραίτητα για να περνάω. Παρόλα αυτά, αυτό το θέμα σε εμάς είναι πρόσκαιρο.

Περνάμε τη μια χρονιά, πεινάμε άλλες 2 χρονιές, μετά κάτι έρχεται στη ζωή μας και ξαναέχουμε λεφτά και εάν δεν είμαστε από τους ηθοποιούς που παίρνουν πολλά χρήματα -κάτι που έχει τελειώσει πια- ίσα ίσα το μόνο που μπορούμε να έχουμε είναι ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι κι ακόμα να το χρωστάμε. Μη φαντάζεστε λοιπόν ότι  οι ηθοποιοί είναι πλούσιοι άνθρωποι, μέσα στα λούσα. Δεν είναι έτσι.”

Διάβασε τι λέει για την απιστία, τον γάμο και τα προσωπικά της στο TLIFE!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε