Lifestyle

Βίκυ Κάβουρα: Δεν έχω παντρευτεί ακόμα γιατί δεν τον βρήκα, τον ψάχνω

Η Βίκυ Κάβουρα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αφού ψάρεψαν για το «Fishy» και περιηγήθηκαν στα σοκάκια του νησιού, έφαγαν μαζί και μίλησαν για όλα.

«Τρώω πολύ, όχι κάθε μέρα, αλλά υπάρχουν μέρες που με βλέπουν και ξαφνιάζονται. Τρώω πολύ ψάρι, δεν τρώω καθόλου πατάτες τηγανητές αλλά τρώω αρκετή σοκολάτα. Γυμνάζομαι σε όλη μου τη ζωή σχεδόν κάθε μέρα. Με το που ξυπνάω ντύνομαι, παίρνω καφέ στο χέρι και πάω κατευθείαν προπόνηση», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Αν και ηθοποιός, η Βίκυ Κάβουρα έχει αναλάβει και παρουσίαση εκπομπής.

«Έκανα θέατρο όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τον κορωνοϊό. Έχω πάει στο «Dancing with the Stars» και μετά έκανα δύο εκπομπές με τον Νίκο Κοκλώνη. Δε γουστάρω περισσότερο την παρουσίαση, καθόλου.

Από τη μία στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί ίσως από τη μία η επιλογή μου να κάνω παρουσίαση μπέρδεψε τον κόσμο. Το καλό είναι ότι στη συνείδηση του κόσμου είμαι ηθοποιός παρόλο που έχω να παίξω τρία χρόνια».

«Δεν έχω παντρευτεί ακόμα γιατί δεν τον βρήκα, τον ψάχνω. Θέλω να με κάνει χαρούμενη, να κάνουμε παιδιά, τη ζωή μας να την κάνουμε απολαυστική, παιχνίδι.

Δε θέλω σοβαρότητες και υπευθυνότητες, υπεύθυνος να είναι, ναι, αλλά όχι σοβαρότητες και σοβαροφάνειες. Θέλω να είναι παιχνίδι η ζωή, να έχει χιούμορ, να είναι χαρούμενος και σταθερός», ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μέλπω Ζαρόκωστα στο χειρουργείο: «Την επέμβαση θα έπρεπε να την είχε κάνει από το καλοκαίρι», λέει ο γιος της
«Δεν μας ενδιαφέρει να επεκτείνουμε μια ζωή ενός ανθρώπου, που όσο περνάει ο καιρός θα διασωληνώνεται, θέλουμε όσο ζήσει, να μην υποφέρει», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Παγουλάτος
Mέλπω Ζαρόκωστα
1
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη