Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Όταν γνώρισα την Έφη Μουρίκη κατάλαβα τι θα πει οικογένεια

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Όταν γνώρισα την Έφη Μουρίκη κατάλαβα τι θα πει οικογένεια

“Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω διαφορετικά την ζωή” εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Μαζί με την σύζυγο του, Έφη Μουρίκη βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης (02.01.2024) όπου και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την αλλαγή που έφερε στην ζωή του τόσο ο ερχομός της ηθοποιού όσο και η υποκριτική τέχνη.

«Εμείς στην οικογένεια μου δεν λέγαμε τόσο συχνά το “σ’ αγαπώ”. Το λέγαμε αλλά ήταν τόσο μπλεγμένο που δεν ήταν ξεκάθαρο και δεν το καταλάβαινες τόσο καλά.

Είχε τόσες ενοχές αυτό το “σ’ αγαπώ” για συγκεκριμένους λόγους που μετά έβγαινες κουρασμένος αντί να καταλάβεις την αγάπη” εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Τότε, η σύζυγος του, Έφη Μουρίκη δήλωσε πως «η παιδική μας ηλικία παίζει πάντα μεγάλο ρόλο. Εμείς είμαστε πέντε αδέλφια και χάσαμε την μητέρα μας πολύ μικρή, έξι ετών ήμουν όταν την χάσαμε, οπότε αυτό ήταν αρκετά δύσκολο.

Ταυτόχρονα όμως ήταν και αυτό που μας έδωσε τις αξίες της ζωής. Δηλαδή η απώλεια σου δίνει να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές αξίες στη ζωή και κυρίως τους ανθρώπους.

Εμείς ενωθήκαμε πάρα πολύ τα αδέλφια, αγαπιόμαστε πάρα πολύ μεταξύ μας. Το λέγαμε, το λέμε και είμαστε σαν μια γροθιά».

 

«Εγώ είχα αρχίσει να αλλάζω όταν μπήκα στη δραματική σχολή και άρχισα να έρχομαι σε επαφή με συγγραφείς και να μαθαίνω μέσα από αυτούς να διορθώνω λάθη μου. Σιγά σιγά μελετώντας άρχισα να καταλαβαίνω αλλά βέβαια η μεγάλη αλλαγή ήρθε όταν πια γνώρισα την Έφη όπου εκεί είδα τι θα πει οικογένεια και άρχισα να καταλαβαίνω διαφορετικά την ζωή» παραδέχθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις