Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χάρι Στάιλς και Έμιλι Ραταϊκόφσκι «πιάστηκαν» να ανταλλάσσουν φιλιά στο Τόκιο

Χάρι Στάιλς και Έμιλι Ραταϊκόφσκι «πιάστηκαν» να ανταλλάσσουν φιλιά στο Τόκιο

Ο Χάρι Στάιλς και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι «πιάστηκαν» από τους παπαράτσι να ανταλλάσσουν φιλιά και να «σαλιαρίζουν» στο Τόκιο, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να αποκαλύπτει τη νέα σχέση του δημοφιλούς τραγουδιστή με το γνωστό μοντέλο.

Ο Χάρι Στάιλς βρίσκεται στο Τόκιο στο πλαίσιο της περιοδείας του Love on Tour, που προέβλεπε και δύο στάσεις στην Ιαπωνία. Φαίνεται ότι εκεί τον ακολούθησε και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, με τη DailyMail να δίνει στη δημοσιότητα το καυτό βίντεο με τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και στοργής μεταξύ τους.

Οι δυο τους εθεάθησαν να χορεύουν μαζί, καθώς στέκονταν δίπλα σε ένα ασημί βαν ενώ προφυλάσσονταν από τη βροχή κάτω από μια ομπρέλα. Μοιράστηκαν πολλά παθιασμένα φιλιά στο δρόμο έξω και έδειχναν να αδιαφορούν για το ποιος μπορεί να τους δει.

Ο Χάρι Στάιλς φαίνεται να φοράει ένα μαύρο παλτό και μαύρο παντελόνι ενώ τα μαλλιά του είναι δεμένα σε μισή αλογοουρά, με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να φοράει ένα ροζ τζάκετ πάνω από ένα crop top και μια μακριά μαύρη φούστα.

Δείτε το βίντεο με τον Χάρι Στάιλς και την Έμιλι Ραταϊκόφσκι:

Πρόκειται για το νέο «καυτό» ειδύλλιο της showbiz, καθώς ο Χάρι Στάιλς είχε χωρίσει με την πρώην σύντροφό του, την ηθοποιό Ολίβια Γουάιλντ, από τον περασμένο Νοέμβριο ενώ η Έμιλι Ραταϊκόφσκι βρίσκεται εν μέσω διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της για το διαζύγιό τους.

Αν και οι φήμες για νέα σχέση ήταν πολλές, καθώς η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εθεάθη με τον Πιτ Ντέιβιντσον, τον Έρικ Άντρε και τον DJ Οζάριο Κρέσπο σε κοινές εμφανίσεις, φαίνεται ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει αλλά ο νέος της έρωτας είναι ο Χάρι Στάιλς.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις