Lifestyle

Χάρης Ακριτίδης: Ο Χάρης Κωστόπουλος πέταξε το τραγούδι «Καρδιά είσαι εσύ» – Πώς τον έπεισε ο Βασίλης Καρράς

«Τον πήρε μαζί του ο Βασίλης Καρράς για να τον συνοδεύει», είπε ο Χάρης Ακριτίδης για τον Χάρη Κωστόπουλο.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Χάρης Ακριτίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής συγκλονισμένος απάντησε για την απώλεια του Χάρη Κωστόπουλου.

«Είμαι συγκλονισμένος, δεν ξέρω τι κακό μάς έχει βρει την οικογένεια των καλλιτεχνών. Είμαι συντετριμμένος, χάσαμε τον δάσκαλό μας, Βασίλη Καρρά, τον Νίκο Φλωρινιώτη και τώρα τον Χάρη Κωστόπουλο.

Ο Χάρης ήταν για πολλά χρόνια μπουζουξής του Καρρά και θεωρώ ότι τον πήρε μαζί του για να τον συνοδεύει. Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν μοναδικός. Πίστευε πολύ στον Θεό», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

Ο Χάρης Ακριτίδης είπε στη συνέχεια: «Είχε αντιμετωπίσει ξανά το θέμα του καρκίνου σε άλλο σημείο και πήγαινε στον Άγιο Εφραίμ.

Τον είχε ξεπεράσει τον καρκίνο, ώσπου ένα βράδυ, σε ένα εξτρά που έκανε, λιποθύμησε. Και από εκεί ξεκίνησε πάλι το πρόβλημα. Περίμενα ότι θα νικήσει και πάλι. Δεν ήταν καλά, είχε αδυνατίσει, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα το κακό. Θα μου λείψει!».

 

Ο Χάρης Ακριτίδης ανέφερε επίσης: «Ο Βασίλης Καρράς έδωσε στον Χάρη Κωστόπουλο τους στίχους από το “Καρδιά είσαι εσύ” και εκείνος το πέταξε στα σκουπίδια γιατί δεν του άρεσε. Ο Βασίλης τού είπε ότι θα το ηχογραφήσει γιατί θα βγάζει 20 χρόνια μεροκάματο από αυτό και ο Χάρης έψαξε τα σκουπίδια, το βρήκε και το ηχογράφησε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν - Οι ρόλοι που αναλαμβάνει το «super - cast» των αστέρων
Οι ρόλοι που αναλαμβάνουν οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Μια Γκοθ, Σαρλίζ Θερόν, Λουπίτα Νιόνγκο στο πολυαναμενόμενο «The Odyssey» που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2026
Γυρίσματα από την ταινία «Οδύσσεια»
Η Μόνικα Μπελούτσι έρχεται ξανά στην Ελλάδα: Τον Δεκέμβριο στο Θέατρο Παλλάς για μία «συνάντηση» με τη Μαρία Κάλλας
Στις 5 Δεκεμβρίου 2025, η Μόνικα Μπελούτσι θα είναι στο Θέατρο Παλλάς με αφορμή την προβολή της ταινίας «Μαρία Κάλλας – Μόνικα Μπελούτσι: Μια συνάντηση», σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα
Monica Bellucci