Lifestyle

Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Έκανε unfollow τον Δημήτρη Μηλιώνη και διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε από τον Δημήτρη Μηλιώνη, τον έκανε unfollow από το Instagram και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες τους.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Μηλιώνης δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day«, η μελαχρινή καλλονή και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από αρκετά χρόνια σχέσης. Μάλιστα, ο ένας έκανε unfollow τον άλλο από το Instagram, ενώ το εντυπωσιακό μοντέλο διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από τον προσωπικό της λογαριασμό. Αφορμή για να γίνει αυτή η αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το βράδυ της Δευτέρας, στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου, που πραγματοποιήθηκε στον Κήπο Μουσών του Νομισματικού Μουσείου, όπου περπάτησε στο catwalk και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα